Tuesday, April 13, 2010


Muktamar Pas Kawasan Berakhir Dengan Jaya


Pas Kawasan Lembah Pantai telah menjayakan mesyuarat agung tahunannya di Dewan pas Lembah Pantai di Kampung Pasir ahad lalu. Mesyuarat agunng itu dirasmikan oleh Yb Dr Hatta Ramli, Bendahari Pas Pusat. Turut hadir menyaksikan perasmian itu ialah saudara Kamaruzzaman Muhammad Setiausaha Dewan Pemuda Pas Pusat, Yb Nurul Izzah Anwar ahli Parlimen Lembah Pantai dan Saudara Al Ghazali, Timbalan Ketua PKR Cabang lembah Pantai.

Majlis perasmian dimulakan dengan pemeriksaan barisan anggota Unit Amal Pas Lembah Pantai. Seramai 40 anggota Unit Amal Lembah Pantai mengambil bahagian diketuai Komander Unit Amal Lembah Pantai saudara Asmawari Abd Manaf. Yang Dipertua Pas Kawasan Lembah Pantai Ustaz Adlim Soleh telah menyampaikan ucapan dasar di mesyuarata agung ini.

Mesyuarat Agung juga dimaklumkan dengan penambahan ahli baru Pas Lembah Pantai hampir 100 orang untuk dalam masa stahun yang lalu. Usaha untuk meningkatkan keahlian dan pengukuhan cawangan juga akan menjadi agenda bersama Pas Lembah Pantai. Pas Lembah Pantai juga mempunyai hubungan yang baik dengan parti-parti Pakatan Rakyat yang ada di Lembah Pantai.

Mesyuarat Agung yang bermula pukul 9 pagi itu berakhir sekitar pukul 2 petang.

0 comments:

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin